Vanlige spørsmål

Må jeg vite hvilken organisasjon jeg ønsker å støtte når jeg sender inn et forslag?

Ja, du velger selv hvilken organisasjon du vil støtte. Hvis du ikke vet hvilken organisasjon du vil støtte, kan du høre om en kollega har et forslag. Dere kan også samle en gjeng og gjøre det i fellesskap.

I hvor stor grad må jeg engasjere meg?

Hvor mye du må engasjere deg er opp til deg, organisasjonen din og sjefen din. Det stilles ingen krav til at du må være der i et bestemt antall timer. Dere kan finne ut hva som passer for dere. Prosjektet varer i 6–12 måneder, så du kan selv fordele tiden din gjennom perioden. I løpet av prosjektet ønsker vi at dere dokumenterer når dere er på plass, og hva bidraget vårt har hjulpet til med.

Hvilken type organisasjon kan jeg søke støtte til?

VINCI Foundation donerer bare penger til veldedighet, så organisasjonen eller bedriften du velger å støtte, må oppfylle det kravet.

Må jeg være ansatt i VINCI?

Ja, du må være ansatt i et nordisk selskap som ligger under VINCI Group.

Hvor mye penger kan jeg søke om?

Du kan søke om alt mellom 0 og 100 000 kroner (SEK).

Forplikter jeg meg til noe hvis jeg sender inn et forslag?

Nei. Hvis du sender inn et forslag, kontakter vi deg for å få mer informasjon. Hvis det ikke lenger er aktuelt, kan du naturligvis avstå.

Kan jeg engasjere meg i arbeidstiden?

Det er opp til din nærmeste leder om du kan engasjere deg i arbeidstiden.

Må jeg engasjere meg via en organisasjon?

Ja. Vi kan bare støtte veldedige organisasjoner eller bedrifter. Vi kan ikke støtte enkeltpersoner eller et prosjekt du ønsker å starte.

© Vinci Foundation 2022